23h risteily

Haluatko viettää Tallinnassa hieman pidemmän ajan kuin 4 tuntia joka kuuluu 22h risteily pakettiin? Jos vastasit kyllä niin 23h tunnin päivä Tallinnassa risteily on oikea valinta sinulle. Tällä risteilyllä vietät ensimmäisen yön Tallinnan laivalla, jonka jälkeen pääset heti aamusta tutustumaan Tallinnaan ja sen monipuoliseen viihde tarjontaan.

Mitä 23h risteily Tallinnaan sisältää?

23 tunnin risteily Tallinnaan pitää sisällään runsaasti viihtymistä. Pääset laivalla Turusta Tallinnaan ja takaisin, saat itse valita mieleisesi hytin. Voit viettää koko päivän Tallinnassa alkaen jo aamusta!

Matkapojat

Hinta
Alkaen vain 11€

23h risteily Tallinnaan

Lähdet Turusta Tallinnaan ja vietät ensimmäisen yön laivalla, jonka jälkeen laiva saapuu aamulla Tallinnan satamaan. Voit napata taksin tai hypätä linja-autoon ja suunnata haluamaasi paikkaan. Voit lähteä 23h risteilylle ihan minä viikon päivänä tahansa edulliseen hintaan. Sinulla on kokopäivä aikaa viettää Tallinnassa, jos verrataan esimerkiksi 22 tunnin risteilyyn joka lähtee Helsingistä ja viipyy Tallinnassa vain 4 tuntia. Tallinnan matka on vastinetta koko rahalle, sillä paikallinen hinta-taso on huomattavasti edullisempi kuin Suomessa.