22h risteily

Oletko kaivannut irtiottoa arjesta vai etsitkö tapaa viettää kavereidesi kanssa ikimuistoista aikaa? 22 tunnin risteily Tallinnaan on juuri oikea ratkaisu sinulle joka haluat irti arjesta edullisesti ja turvallisesti. Voit lähteä minä viikonpäivänä tahansa viettämään 22 tuntia Tallinnan matkalla, syö hyvin, juhli ja nauti elämästä!

Mitä 22h risteily Tallinnaan sisältää?

Kaikki matkapaketit sisältävät risteilyn Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Saat itse valita haluamasi hytin risteilyn ajaksi. Saat vierailla ja tutustua Tallinnaan 4 tunnin aikana, jonka laiva on maissa.

Ikaalisten matkatoimisto

Hinnasto:
Alkaen 10 euroa

Matkapojat

Hinnasto:
Alkaen 10 euroa

Mikä on 22h risteily?

22 tunnin Tallinnan risteily on ikimuistoinen retki minä tahansa viikonpäivänä vaihtelevilla teemoilla. Voit tutustua viihdykkeisiin etukäteen ja valita itsellesi sopivan ajankohdan. Olet aamulla Tallinnassa jonka jälkeen saat viettää 4 tuntia maissa. Voit tustua paikkoihin extempore tyyliin tai tutustua etukäteen alueen nähtävyyksiin ja viihdykkeisiin. Ehdit vierailemaan ostoskeskuksissa ja syömään hyvin, voit ottaa perille saavuttuasi taksin edullisesti ja suunnata haluamaasi määränpäähän. Taksin numero ja osoittteet on hyvä selvittää etukäteen, jotta aikaa ei kulu hössötyksiin.