Hotellimatka Tallinnaan

Hotellimatka Tallinnaan on upea kokemus olipa tarkoitusperä sitten viihtyminen tai työreissu. Tallinna tarjoaa upeat puitteet lähes mihin tahansa lomailuun aina rentoutumisesta, hyvästä ruoasta illanviettoon alueen useissa klubeissa. Tallinna on yksi suosituimmista matkakohteista kun halutaan pois Suomesta, riittävän lähellä mutta tarpeeksi kaukana. Edullisen hintatasonsa asiosta voit nauttia tavallista paremmista olosuhteista samaan hintaan kuin kotimaanmatkailussa. Tallinan tyypillisimmät matkatarjoukset hotelleille on 1 yö, 2 yötä tai 3 yötä.

Ikaalisten matkatoimisto

Ikaalisten matkatoimisto on ehkä tunnetuin matkanjärjestäjä Tallinnaan jonka hotellivalikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja.

Eckeröline

Eckeröline on keskittynyt enimmäkseen laivamatkoihin, mutta tarjoaa myös edullisia hotellimatkoja niitä etsiville. Ehdoton suositus.

Matkapojat

Matkapojat on erinomainen valinta kun halutaan nähtävyyksiä ja ainutlaatuisia kokemuksia Tallinnan kaupungissa. Rentoudu tai nauti nähtävyyksistä täysin rinnoin!

1 yö Tallinnassa

1 yö Tallinnassa on monelle riittävä rentoutuakseen arjen keskellä. Ehdit käymään tutustumassa paikallisiin nähtävyyksiin, shoppailla tai nauttia paikallisesta yöelämästä. Yhden päivän hotellimatkat Tallinaan sopivat myös lapsiperheille, sillä Tallinna on täynnä nähtävää!

Ikaalisten matkatoimisto

Hinnasto:
Alkaen 42 euroa

Matkapojat

Hinnasto:
Alkaen 42 euroa

2 yötä Tallinnassa

Kahden yön Tallinan matka on tyypillisesti kylpyläloma tai rentoutumisloma, jossa ensimmäinen päivä menee asettuessa lomatunnelmaan. 2 yötä Tallinnassa on kaikkein suosituin hotellimatka paketti, sillä harvemmin matkustajat ovat vain yhden yön elleivät jatka eteenpäin alas Eurooppaa matkaansa.

Ikaalisten matkatoimisto

Hinnasto:
Alkaen 66 euroa

Matkapojat

Hinnasto:
Alkaen 66 euroa

3 yötä Tallinnassa

Kolmen yön Tallinna reissulla ehdit jo matkustamaan hieman kauemmas Tallinnan ydinkeskustasta jos näin haluat. Ehdit kuluttamaan runsaasti aikaa nauttiessa hyvästä ruoasta, shoppailemisesta ja muista paikallisista palveluista. Kaikkein hienointa Tallinan matkaamisessa on hinta. Tallinna on halvin lomamatkakohde, joka löytyy Suomen läheltä vain 2 tunnin laivamatkan päässä Helsingistä ja olet kuin eri maailmassa. Saat kokea koko kulttuurin kauneuden itse kun varaat hemmottelulomasi jo tänään!

Ikaalisten matkatoimisto

Hinnasto:
Alkaen 97 euroa

Matkapojat

Hinnasto:
Alkaen 97 euroa

Mikä on Tallinnan paras hotelli?

Tallinnan paras hotelli on se minkälaista hotellia itse etsit. Jos etsit hotellia läheltä satamaa on sataman läheisin hotelli paras, jos etsit hotellia jossa saat renotutua ja hemmotella itseäsi valitse hotelli jossa on kylpylä ja hierontapalvelut. Voit tustua etukäteen tarjottuihin hotellimatkoihin ja valita itsellesi mieleissän hotellimajoituksen.

Muista, että Tallinna on täynnä elämää. katso ulos ikkunasta, kävele kaduilla, shoppaile, tutustu kulttuurin ja nauti ajastasi Tallinnassa. Tallinnaan voi matkustaa mihin vuoden aikaan tahansa edullisesti. Varaa oma edullinen hotellimatkasi jo tänään!

Tässä muutamia hotellisuosituksia:

  • Tallink Express Hotelli (alk. 30€ yö)
  • Tornimäen kaksoistorni (alk. 60€ yö)
  • Metropol Spa Hotel (alk. 40€ yö)
  • Hotel Telegraf (alk. 100€ yö)
  • Park Inn Radisson Central Tallinn (alk. 50€ yö)
  • Nordic Hotel Forum (alk. 60€ yö)
  • Original Sokos Hotel Viru (alk. 50€ yö)
  • Radisson Blu Sky (alk. 70€ yö)
  • My City Hotel (alk. 70€ yö)

 

Hinnat vaihtelevat kausittain ja sesonki aikoina hinnat saattavat olla jopa 40% korkeammalla kuin tavalliseen aikaan. Pakettimatkoja ei ole otettu huomioon hotellien hinnoittelussa.

Jos varaat useammat vuorokauden kerralla saat tyypillisesti majoituksen jopa 30% edullisemmin kuin yhden yön.

Hotellimatkojen hinnoissa on suuria eroja

Tallinnassa hotellit ja majoitus yleisesti ovat merkittävästi edullisempia kuin Suomessa. Hintataso liikkuu noin 20 – 200 euron välissä per yö, jos katsotaan yhden tähden hotellista aina viiden tähden hotelliin.

Kun varaat yöpaikkaa voit itse vaikuttaa hintaan valitsemalla sopivan kokoisen hotellin ja tarvittavat lisäpalvelut budjetin mukaisesti. Jos haluat saada hotellimatkan mahdollisimman edullisesti löytyy ainakin Eckerölineltä ja Ikaalisten Matkatoimistolta useita erinomaisia kampanjatarjouksia joilla voit säästää jopa 50 prosenttia matkan hinnasta.

Tallinnassa sijaitsee useita Spa hotelleja jotka tarjoavat rentoutusta ja muita nautiskeluun sopivia palveluita. Suurin osa kylpylöistä sallii myös alkoholin myymisen allaspuolelle, mikäli tämä kiinnostaa.

Jos käytän matkatoimistoa

Jos käytät matkatoimistoa apuna majoituksen järjestämisessä on sinulla usein useampi vaihtoehto joista voit valita. Kannattaa tutustua tarjontaa jo hyvissä ajoin etukäteen matkatoimistojen sivuilla ja tiedustella mahdollisesti lisätietoa jos tietty kohde kiinnostaa.

Useat matkanjärjestäjät ja laivayhtiöt kuten esimerkiksi Viking Line tarjoaa S-ryhmän asiakkailleen hyviä asiakasomistajille tarkoitettuja alennuksia matkoista ja tuotteista.

Jos et käytä matkatoimistoa

Jos et halua käyttää matkatoimistoa apuna matkan järjestämisessä voit itse tutustua hotelli ja majoitus tarjontaa internetissä. Useiden tehokkaiden hakukoneiden ansioista voit tutkia satoja eri majoitusvaihtoehtoja ja vertailla niitä keskenään.

Tämä voi kuitenkin jossain tapauksissa olla haastavaa ja aikaa vievää. Kannattaa lukea arvostelut huolella vaikka Tallinna on tunnetusti luotettava ja turvallinen paikka turisteille.