Risteilyt

Tallinnan risteily on yksi parhaimmista ja edullisimmista tavoista hemmotella itseäsi tai antaa lahjaksi ristelylahjakortti. Voit rentoutua laivalla erilaisien palveluiden avulla tai odottaa, että pääset viettämään aikaa Tallinnassa nauttien edullisista palveluista. Katso eri laivayhtiöiden järjestämät risteilyt Tallinnaan ja valitse mieleisin, löysimme useita tarjouksia joita et välttämättä ole huomannut.

Tallinna risteily tarjous - aina halvin hinta

Riippuu minkälaista risteilyä havittelet, mutta edullisimmat risteilyt ovat alkaen vain 15 euroa per hlö. Lisäkustannuksia tulee tietysti luonnollisesti ruoasta, juomasta ja muista viihdykkeistä. Osa Tallinnan matkoista sisältää hotellit ja muut jos päätät valita matkanjärjestäjän valmispaketin, joka useimmiten on edullisin ja paras vaihtoehto viihtyä ja saada kaikki ilo irti Tallinnasta.

Eckeröline

Hinnasto:
Alkaen 5 euroa

22h risteily Tallinnaan

22h risteily on yksi suosituimmista matkavaihtoehdoista mitä Tallinnaan matkustamiseen tulee. Se on helppo ja ennenkaikkea edullinen tapa irtautua arjesta lähtemällä Helsingistä Viron pääkaupunkiin Tallinnaan. 22 tunnin ristelyn aikana saat viettää Tallinnassa 4 tuntia ja tutustua paikallisiin alueisiin ja ostoskeskuksiin. Alapuolelta varaat helposti edullisimman 22 tunnin risteilyn Tallinnaan.

Matkapojat

Alus:
Baltic Queen

Hinnasto:
Alkaen 5 euroa

Ikaalisten matkatoimisto

Alus:
Baltic Queen

Hinnasto:
Alkaen 38 euroa

Ikaalisten matkatoimisto

Alus:
Silja Europa

Hinnasto:
Alkaen 14 euroa

23h risteily - päivä Tallinnassa

23h päivä Tallinnassa risteily on hieno tapa viettää kokonäinen päivä Tallinnassa. Ensimmäinen yöpyminen tapahtuu laivalla ja aamulla olet heti virkeänä valmiina viettämään koko päivän Tallinnassa, jonka jälkeen saavut illalla Helsinkiin. Tämä risteily on myös yksi suosituimmista Tallinnaan matkaavien keskuudessa, sillä aikaa jää runsaasti tutustua Tallinnan upeisiin maisemiin ja antimiin.

Matkapojat

Alus:
Viking XPRS

Hinnasto:
Alkaen 11 euroa

Sinulla on useita vaihtoehtoja minkä laivan valitset

Tallinnaan matkustaville on useita vaihtoehtoja valita itselleen sopiva laina. Käydään läpi laivat ja niiden ominaisuudet:

Tallink Shuttle

Tallink Shuttle tarjoaa nopeimman matkan Tallinnaan. Matka kestää 2 tuntia.

Tallink Megastar

Tallink Megastar tarjoaa viimeisimmän lähdön Tallinnaan noin kello 22.30 maissa.

Tallink Star

Tallink Star on ensimmäinen lähtö Helsingistä kohti Tallinnaa kello 7:00 aamulla.

Viking Line

Jos haluat viipyä Tallinnassa mahdollisimman kauan on Viking Line paras ratkaisu. Viking Line viipyy Tallinnassa noin 7 tuntia paitsi poikkeuksena sunnuntai jolloin Tallinnassa ollaan 9 tuntia.

Eckeröline on yksi suosituimmista

Eckeröline tarjoaa Tallinnaan matkoja kolmesti päivässä. Tämän lisäksi että eckeröline toteuttaa useita reissuja Helsingistä Tallinnaan ja toisinpäin on se edullisin vaihtoehto. Useimmiten Eckerölinen kautta varataan vain yhdensuuntaisia reissuja joihin mukaan saa myös auton edullisesti. Varaaminen tapahtuu täysin verkossa muutamassa minuutissa.