Äkkilähdöt Tallinnaan

Etsitkö äkkilähtöjä edullisesti Tallinnaan? Me löysimme sinulle kolme edullista yritystä jotka tarjoavat laivamatkoja Helsingistä Tallinnaan edullisesti. Teet äkkilähtö varauksen muutamassa minuutissa. Useimmat äkkilähtö paikat menevät nopeasti joten kannattaa toimia heti, suurin osa äkkilähdöistä myydään jopa 75 prosentin alennuksella.

Varaa äkkilähtö Tallinnaan helposti

Eckeröline

Eckerölineltä edullisimmat äkkilähdöt Tallinnaan. Osa äkkilähdöistä sisältää myös hotellimajoituksen laivamatkojen lisäksi.

Ikaalisten matkatoimisto

Ikaalisten matkatoimisto on yksi suosituimmista Tallinnanmatkojen järjestäjistä.

Matkapojat

Matkapojat on hyvä ja edullinen vaihtoehto henkilölle, joka kaipaa enemmänkin kuin laivamatkan. Tarjolla hotellit, risteilyt ja viihtyminen Tallinnassa.

Mitä Tallinna äkkilähdöt maksavat?

Ikaalisten matkatoimisto

Hinnasto:
Alkaen 10 euroa

Eckeröline

Hinnasto:
Alkaen 10 euroa

Matkapojat

Hinnasto:
Alkaen 10 euroa

Äkkilähtö tarjouksia on useita - ota halvin!

Halvat äkkilähdöt houkuttelevat vuosittain kymmeniä tuhansia matkujastia ympäri Suomen tutustumaan Tallinnaan helpolla laivamatkalla. Äkkilähtöjä voi olla aina pelkistä laivamatkoista myös kokonaisiin matkapakettitarjouksiin kuten 23h päivä Tallinnassa risteilyyn tai 22h risteilyyn. Suurin osa äkkilähdöistä myydään nopeasti loppuun, koska osa tietää hintojen laskevan hieman ennen matkanalkua.

Joskus edulliset tarjoukset saattavat yllättää myös hyvissä ajoin ennen matkan toteutumista. Etenkin risteilymatkoissa joihin on liittetty mukaan kylpyläloma tai muita viihde palveluita. Kun varaat hyvissä ajoin saatat olla ensimmäisten ja ainoiden joukossa jotka saavat pakettitarjoukset vielä halvalla.

Mitä tekemistä Tallinnassa on?

Tallinna on tunnetutsti kulttuuri kaupunki jossa voit nähdä vanhoja arvokkaita aarteita historian ajoilta. Neuvostomainen yleinen kulttuuri vaikuttaa vieläkin koko Baltiaan ja etenkin Viroon. Venäjä ei suinkaan ole ainoa, joka on ollut vaikuttamassa Tallinnan kulttuuriin vaan mukana ovat olleet muun muassa ruotsalaiset ja ei tunnetut kansat.

Etenkin Tallinnan Vanha kaupunki on mahtava nähtävyys joka on tunnettu vanhoista rakennuksistaan. Huolimatta siitä oletko kiinnostunut kulttuurista kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa vanhaan kaupunkiin. Tutustu alueeseen ja käy syömässä hienoissa ja edullisissa ravintoloissa ympäri vanhaa kaupunkia. Myös alueelta löytyvistä lukuisista museoista kuten Miehitysmuseosta ja Kunsti Muuseumista voit löytää kiinnostavaa ajanvietettä.

Tallinna äkkilähdöt - halvat hotellimatkat Tallinnaan

Ylivoimaisesti edullisin matkantarjoaja Tallinnaan on Eckeröline. Eckerölineltä saa usein edullisia äkkilähtötarjouksia joissa on mukana myös esimerkiksi useamman päivän hotellimajoitus Virossa. Hotellimajoitukset sisältävät usein aamupalan ja muita lisäpalveluita. Tarkista vielä eri palveluntarjoajien sivuilta voimassa olevat ehdot ennen varsinaisen matkan varaamista.

Mitä äkkilähtöjä on valittavissa?

Joka päivä on varattavissa useita äkkilähtöjä muutamalla eurolla sekä Helsingistä, että Turusta. Lauttaliikenne on erittäin vilkasta Viron suuntaan, joka tarkoittaa että voit ostaa viiden euron liput tänään aamulla ja hypätä aamupäivällä tai illalla alukseen kohti Tallinaan.

Voit yöpyä paikanpäällä edullisessa maijoituksessa siten, että 1 – 2 vuorokauden Tallinnan matkasi maksaa saman verran kuin ravintola illallinen. Monesti äkkilähdöissä voi olla mukana pakettina jopa hotellimajoitus.

Hotelleita Tallinnasta löytyy joka lähtöön. Jopa viiden tähden hotellit ovat hintaluokaltaan erittäin edukkaita, varsinkin jos ne kuuluvat valitsemaasi pakettimatkaan. Voimme suositella ainakin seuraavia hotelleita: Sokos Hotel Estonia, VOn Stackelberg sekä Tallink Spa & Conference.

Jos valitset äkkilähdön muista varmistaa, että majoitus on saatavilla. Eli valitse äkkilähtönä esimerkiksi pakettimatka tai suunnittele yöpymisesi heti äkkilähdön varaamisen jälkeen.

Kenelle äkkilähdöt sopivat?

Äkkilähdöt sopivat kaikille, mutta helpoiten äkkilähdön voi varata nuori tai henkilö jolla on mahdollisuus vapaa-aikaan. Jos sinulla on perhettä voi lomamatkan suunnitteleminen olla todellisen työn takana vaikka äkkilähtöjäkin olisi tarjolla. Jos olet ajoissa liikenteessä voit saada koko perheellesi varattua äkkilähtönä pakettimatkan, joka sisältää hotellit, aamiaiset ja risteilyn.

Äkkilähdöt Tallinaan ovat kuitenkin erityisen suosittuja, joka tarkoittaa että monet kärkkyvät niitä jo valmiiksi. Kannattaa siis olla nopea ja varma siitä, että matkalle ei ole estettä.

Mistä löytyy äkkilähtöjä Tallinnaan?

Äkkilähtöjä etsitään aina netin välityksellä. Kaikki matkustajaliikenteen osa-alueet kuten lentokoneet, junat, bussit ja laivat järjestävät äkkilähtöjä niissä tilanteissa joissa kapasiteetti ei ole maksimaalisessa käytössä tai useita henkilöitä on peruuttanut tai siirtänyt oman matkansa.

Muutamalla niksillä varmistat, että löydät itsellesi parhaat äkkilähdöt:

  • Tutki aktiivisesti eri laivayhtiöiden tarjouksia
  • Ole ajoissa, äkkilähtöjä julkaistaan vain vuorokausien lähtöajalla
  • Tilaa uutiskirjeet
  • Seuraa yhtiöitä somessa
  • Ole yhteydessä matkanjärjestäjiin

Vinkki: monet matkanjärjestäjät pitävät kampanjoita joissa on hurjia tarjouksia matkoista. Näiden tarkoituksena on saada houkuteltua uusia asiakkaita. Useat tarjoukset voivat olla jopa 70 prosenttia halvempia kuin normaalisti.

Kannattaa myös tutkia laivayhtiöiden sivuja, sillä Viking Linen äkkilähdöt listataan omille sivuille, samoin Tallink Silja Line ja Eckeröline.

Halvin laiva Tallinnaan - miksi valitsisin edullisimman?

Äkkilähdöt ovat paras tapa matkustaa edullisesti tai oikeastaan halvimmalla. Moni luulee, että kuluissa säästää parhaiten kun matka varataan jo useita kuukausia ennen varsinaisen matkan toteutumista. Tämä pitää paikkansa, mutta se mitä moni ei tiedä on että muutama päivä ennen matkan toteutumista myydään niin kutsutut ”äkkilähtö” paikat mahdollisimman halvalla, että laiva saadaan buukattua täyteen.

Koska edullisten matkatarjousten löytäminen on vaikeaa me etsimme sinulle valmiiksi kolme halvinta Tallinnan äkkilähtöjen tarjoajaa verkosta. Matkavarauksen tekeminen on nopeaa ja voit tehdä sen millä tahansa laitteella muutamassa minuutissa.

Varaa matka tänään ja suuntaa vaikka jo huomenna kohti Tallinnaa!