Eckerö Line Tallinna

Eckerö Linen alukset risteilevät Helsingistä Tallinnaan. Voit varata perinteisen risteilyn, päivä Tallinnassa risteilyn tai hotellipaketin suoraan netistä. Saat varattua myös buffetin ja muut lisäpalvelut valmiiksi etukäteen ilman ennakkomaksua.

Tältä sivulta löydät lisätietoja palvelusta, aikatauluista, laivoista sekä tietoa ajankohtaisista tarjouksista joita Eckerö Line säännölliessti järjestää.

S-ryhmän asiakkaat voivat kerryttää Bonusta matkoista ja laivaostoksista tax-freessä.

Eckeröline

Edullisimmat matkat alkaen vain 5 euroa suunta. Hotellipaketit alkaen 40 euroa.

Eckerö Linen Tallinnan matkat ovat täynnä tekemistä

nauti meren antimista risteilyllä tai varaa pakettimatka joka sisältää hotellit ja muut viihdykkeet. Tarjoilla runsaasti palveluita niin nuorille kuin vanhemmillekkin.

Voit valita myös päivä Tallinnassa -risteilyn jolloin pääset nauttimaan myös Tallinnan upeasta maisemasta ja kulttuurista täysin siemauksin.

Eckerö Line tarjoaa edullisen tavan ottaa arjesta kaikki ilo irti. Ei tarvitse varata kallista lentoa ja suunnitella budjettia etukäteen kun lähimaan matkailu avartaa ja tarjoaa uskomattoman rentoutumisen ja arjesta heittäytymisen joka lataa kokoperheen akut.

Eckerö Line - laivat & alukset

Valikoimasta löytyy kaksi alusta jotka ovat M/S Finlandia ja M/S Finbo Cargo.

M/S Finlandia

M/S Finlandia on perinteinen risteilyalus joka tarjoaa runsaasti viihdykkeitä kuten esiintyjiä, buffetin, tax-freen ja baarin jossa nauttia merenkulusta. Lisäksi säännöllisesti laivalle ilmestyy PopUp kauppoja jotka tuovat aina jotain uutta ja jännittävää.

Myös yritysasiakkaille löytyy kokoustiloja ja lounge, joka takaa neuvottelujen sujuvuuden tai onnistuneen ja ikimuistoisen työhyvinvointipäivän.

Voit myös käyttää verkosta löytyvää pre-order palvelua jonka avulla saat ennakkotilattua tuotteita ilmaisella autokansitoimituksella.

M/S Finbo Cargo

M/S Finbo Cargo on paljon matkustaville kuin toinen koti. Tarjoilla on Finbo Cafeteria, kotiruokaa sekä ostomahdollisuuksia kioskista ja istumalounge jossa voit viettä aikaa nautiskellen merenkulusta.

Laivalta löytyy myös automaatteja joista voit osta pikkunälkään juotavaa tai purtavaa.

Tarjonnasta löytyy myös Baari, joka sijaitsee 7 kannella.

Uutuus: Nyt myös Cargolla palvelee pre-oder ennakkotilauspalvelu, jonka avulla voit tilata tuotteita suoraan ilmaisella autokansitoimituksella.

Taxfree - myös ennakkotilauksella

Taxfreestä voit tilata tuotteita edullisesti molemmilla laivoilla. Voit tustua etukäteen palvelu ja tuotevalikoimaan Eckerön verkkosivustolla.

Taxfreestä löytyy alkoholia, virvokkeita, tupakkatuotteita, parfyymejä ja paljon suomalaisten suosimia tuotteita erittäin edulliseen hintaan.

Lue ehdot ja tarkemmat säännökset esimerkiksi alkoholin ja tupakkatuotteiden maahantuontiin palvelun verkkosivuilta.

Kuten aikaisemmin mainittu tax-free palvelee myös toimituspalveluna pre-order tilauksineen valmiiksi autokannelle toimitettuna.

Tarjoukset:

Lapset 6 - 17 v.

Nuoret lapset vain 5€ / hlö per suunta. Tarjous voimassa vuoden loppuun asti. Alle 5 vuotiaat aikuisen kanssa 0€.

Voimassa 31.12.2020

Päivä Tallinnassa & Buffet -risteily

Hyvän aikaa ajanviettoa Tallinnassa ja illallinen Buffet Eckerössä juomineen edullisesti alkaen vain 39€ / hlö.

Voimassa 31.12.2020

6h Miniristeily & Buffet

Rentoudu 6h miniristeilyllä ja nauti Buffet Eckerön tarjoama lounas tai illallinen vain 32€ / hlö.

Voimassa 31.12.2020

Aikataulut:

Tarkemmat aikataulut molempien laivojen järjestämistä matkoista löydät etusivulta.